Verhuur CreaHuis – Veel gestelde vragen

Hoe groot is het creahuis?
Het creahuis heeft een formaat van circa 5 bij 5 meter. Er is een keukenblok met wastafel in aanwezig.

Waarvoor is het creahuis geschikt?
Het creahuis is geschikt voor het vieren van kinderfeestjes. De kinderen kunnen binnen knutselen, proefjes doen, handen wassen, (taart) eten en zingen voor de jarige. Het creahuis is niet geschikt voor verjaardagen met meer dan 4 volwassenen, babyshower of tupperware-party. Met meerdere volwassenen verwijzen wij u graag door naar een locatie in de buurt. Het is echt bedoeld voor kinderen.

Kan ik een keer komen kijken?
Tijdens onze reguliere openingstijden is dat zeker mogelijk. Raadpleeg hiervoor de openingstijden. Je kunt je bij de toezichthouder melden, zodat hij/ zij je wegwijs kan maken in de speeltuin.

Is er een koffieautomaat?
Ja er is een koffieautomaat aanwezig voor filterkoffie en een koffieapparaat. De koffie en filters dien je zelf mee te nemen. 

Wat is er nog meer aanwezig in het creahuis?
In het creahuis zijn rechthoekige tafels aanwezig, een tiental krukjes, eventuele plastic tuinstoelen, een keukenblok, een magnetron en 1 elektrisch pitje. Ook is er een kast met een aantal spelletjes. Het is niet de bedoeling de knutselspullen te gebruiken, deze zijn bestemd voor de knutselactiviteiten vanuit de speeltuin.

Is er een koelkast?
Nee, er is geen koelkast aanwezig

Wat zijn de kosten?
Hierin is onderscheid voor leden en niet-leden. Raadpleeg hiervoor het overzicht op de verhuur pagina.

Voor hoeveel kinderen/volwassenen is het creahuis geschikt?
Voor een kinderfeestjes waarbij een activiteit in het creahuis is gepland kunnen er diverse tafels en krukjes worden gebruikt. Houd hierbij rekening van ongeveer maximaal 15 kinderen. Vindt het feestje voornamelijk buiten het creahuis plaats, dan kunnen er veel meer kinderen aanwezig zijn. Bij een kinderfeestje geldt een maximum van vier volwassenen

Als er slecht weer is voorspelt, wat zijn dan de opties?
In overleg kunnen we kijken naar een ander moment dat je bij ons terecht kunt. Je kunt ook annuleren. Vooralsnog zijn hier geen kosten aan verbonden. Geef de annulering wel uiterlijk een dag van te voren door. Het staat de speeltuin namelijk vrij om gesloten te blijven bij slecht weer. Dit doen we uiteraard niet als er een verhuur staat gepland!

Vanaf hoe laat kan ik op woensdagmiddag bij jullie terecht?
Bij huur van het creahuis voor de middag kun je aansluitend aan de schooltijd van je kind/ kinderen bij ons terecht. Hiervoor betaal je in overleg wel de zogenaamde woensdagmiddagtoeslag. 

Ik wil de hele dag het creahuis afhuren kan dat?
Ja hoor. Als het creahuis beschikbaar is is dat geen punt. Je betaalt dan wel 2x de huurprijs van een dagdeel, eventuele toeslagen en aantal kinderen dat geen lid is van onze speeltuin.