Verhuur CreaHuis – Veel gestelde vragen

Hoe groot is het creahuis?

Het creahuis heeft een formaat van circa 5 bij 5 meter. Er is een keukenblok met wastafel in aanwezig.

Waarvoor is het creahuis geschikt?

Het creahuis is geschikt voor diverse aangelegenheden. Heeft u een specifieke vraag stuur dan een bericht naar verhuur@oranjespeeltuin.nl.

Kan ik een keer komen kijken?

Tijdens onze reguliere openingstijden is dat zeker mogelijk. Raadpleeg hiervoor de openingstijden. U kunt zich bij de toezichthouder melden, zodat hij/ zij u wegwijs kan maken in de speeltuin.

Is er een koffieautomaat?

Ja er is een koffieautomaat aanwezig voor filterkoffie en een koffieapparaat. De koffie en filters dient u zelf mee te nemen. 

Wat is er nog meer aanwezig in het creahuis?

In het creahuis zijn ongeveer 6 stuks rechthoekige tafels aanwezig, een tiental krukjes, eventuele plastic tuinstoelen, een keukenblok, een oven en 1 elektrisch pitje.

Is er een koelkast?

Nee, er is geen koelkast aanwezig

Wat zijn de kosten?

Hierin is onderscheid voor leden en niet-leden. Raadpleeg hiervoor het overzicht op de verhuur pagina.

Voor hoeveel mensen is het creahuis geschikt?

Voor kinderfeestjes waarbij een activiteit in het creahuis is gepland kunnen er diverse tafels en krukjes worden gebruikt. Houd hierbij rekening van ongeveer maximaal 15 kinderen. Vindt het feestje voornamelijk buiten het creahuis plaats, dan kunnen er veel meer kinderen aanwezig zijn.

Als er slecht weer is voorspelt, wat zijn dan de opties?

In overleg kunnen we kijken naar een ander moment dat u bij ons terecht kunt. U kunt ook annuleren. Vooralsnog zijn hier geen kosten aan verbonden. Geeft u een annulering wel uiterlijk een dag van te voren door. Het staat de speeltuin namelijk vrij om gesloten te blijven bij slecht weer. Dit doen we uiteraard niet als er een verhuur staat gepland!

Vanaf hoe laat kan ik op woensdagmiddag bij jullie terecht?

Bij huur van het creahuis voor de middag kunt u aansluitend aan de schooltijd van uw kind/ kinderen bij ons terecht. Hiervoor betaalt u in overleg wel de zogenaamde woensdagmiddagtoeslag. Wilt u tijdens onze gebruikelijke dagdelen voor verhuur bij ons terecht dan betaalt u deze toeslag niet.

Ik wil de hele dag het creahuis afhuren kan dat?

Ja hoor. Als het creahuis beschikbaar is is dat geen punt. U betaalt dan wel 2x de huurprijs van een dagdeel, eventuele toeslagen en aantal kinderen dat geen lid is van onze speeltuin.