Met een (grotere) groep kinderen naar de speeltuin

Het creahuisje huren voor een kinderfeestje of een schoolreisje/BSO bezoek plannen in de speeltuin, dat kan! Hierbij moet worden opgemerkt dat bezoekende en hurende partijen geen exclusiviteit genieten in de speeltuin. Er kunnen ook altijd kinderen van leden en andere betalende kinderen aanwezig zijn. 

Voor wie
Doelstelling van de speeltuin is dat kinderen in een veilige omgeving op een speelse en ongedwongen manier met elkaar kunnen spelen.  Verder willen we geen overlast veroorzaken voor onze buren of oneerlijke concurrentie zijn voor verhuurlocaties in de regio. Om deze redenen verhuren wij het creahuis voor kinderfeestjes, of aan een BSO of basisscholen.

Niet voor
Om uw verjaardag, tupperware-party, of babyshower te vieren met meerdere volwassenen verwijzen wij u graag door naar een locatie in de buurt (bijvoorbeeld: pannenkoekenhuis oude maaspolderzichttheetuin).

Wat is het creahuisje?
In de speeltuin is er de mogelijkheid om voor een groep kinderen het creahuisje te huren. Het creahuisje geeft de mogelijkheid om naast het spelen in de speeltuin ook in een binnenruimte te knutselen, spelen of te eten. Je kunt het creahuisje afhuren voor kinderfeestjes (max. 4 volwassenen). 

Wat zijn de voorwaarden?
Voor de verhuur van de speeltuin en het creahuis gaan we een overeenkomst met elkaar aan. Aan de verhuur zijn ook voorwaarden verbonden. Lees alsjeblieft de voorwaarden en de veel gestelde vragen goed door alvorens een afspraak te maken met de beheerder. 


Kosten kinderfeestjes.
Wanneer het creahuisje gehuurd wordt gaat dit per dagdeel (een tijdslot van 3,5 uur, van 10:00 – 13:30 of van 14:00 – 17:30 uur). Hiervoor vragen wij een vergoeding welke inclusief maximaal vier volwassenen is.

De vergoeding die wij vragen:
• Voor leden van de Oranjetuin € 35
• Niet leden (je kan ook eerst lid worden voor 25 euro per jaar) € 75

Kosten schoolreisje/BSO.
Wanneer een school/BSO lid is van de speeltuin kan het het hele speelseizoen komen spelen. Lidmaatschap voor een School/BSO is € 150,- per jaar.

Graag jullie speeltuin bezoek van te voren wel reserveren.
Scholen die geen lid zijn kunnen contact opnemen met de verhuur coördinator .