Verhuur Creahuis

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de NUSO en RIVM en hebben besloten tot 1 september 2020 geen verhuur van het CreaHuisje aan te bieden!

Als je de speeltuin wilt bezoeken met een groep groter dan 15 kinderen of je wilt voor een schoolreisje of kinderfeestje de speeltuin bezoeken en het creahuis huren, dan is het het verstandig om te reserveren. Hierbij moet worden opgemerkt dat bezoekende en hurende partijen geen exclusiviteit genieten in de speeltuin. Er kunnen ook altijd kinderen van leden en andere betalende kinderen aanwezig zijn. Er is dan wel altijd een toezichthouder aanwezig.

Binnenkant creahuis

Wie kan de speeltuin huren?

Particulieren, Scholen, Kinderdagverblijven en BSO’s kunnen het creahuis huren. Bedrijven en instellingen kunnen één van de gebouwen huren voor vergaderingen, presentaties en instructies.

Wat zijn de voorwaarden?

Voor de verhuur van de speeltuin en het creahuis gaan we een overeenkomst met elkaar aan. Zie de voorbeeld huurovereenkomst.  Aan de verhuur zijn ook voorwaarden verbonden. Leest u alstublieft de voorwaarden en de veel gestelde vragen goed door alvorens een afspraak te maken met de beheerder. 

Wat zijn de kosten?

Bent u particulier en lid van de Oranjespeeltuin, dan betaalt u per dagdeel* een bedrag van 35 euro** voor de huur van het creahuis. Bent u geen lid en particulier, dan is dit 75 euro**. Voor instellingen, organisaties en bedrijven gelden andere tarieven. Stuur hiervoor uw verzoek naar verhuur@oranjespeeltuin.nl

* Een dagdeel is een periode van 3,5 uur, van 10:00 – 13:30 of van 14:00 – 17:30 uur. Als u een andere periode wilt huren, dan kunt u dat aangeven in het formulier aanvraag verhuur.

** Deze bedragen zijn ongeacht het aantal kinderen en volwassenen. We vragen u vooraf wel een indicatie van het aantal te verwachten gasten.

Aanvullingen op bovenstaande

  • De coördinator verhuur beslist namens het bestuur of de aangevraagde periode toegestaan is.
  • Op woensdagmiddagen is het creahuis voor kinderfeestjes na schooltijd direct beschikbaar. Hiervoor betaalt u een toeslag van €5,-

Buiten openingstijden

  • Bij verhuur buiten reguliere openingstijden wordt voor scholen en leden € 5,00 per uur in rekening gebracht.
  • Bij verhuur buiten reguliere openingstijden voor niet-leden wordt €10,- in rekening gebracht. 

Reserveren creahuis

Indien u besluit de creahuis te willen huren, kunt u via dit formulier een afspraak maken met de coördinator verhuur van de speeltuin. Uw reservering wordt dan ingeroosterd en bevestigd.


oud formulier: formulier aanvraag verhuur.