Verhuur Creahuis

In verband met COVID-19 volgen wij de richtlijnen van de NUSO en RIVM. Dit maakt het mogelijk om beperkt te verhuren. Ofwel, een kinderfeest is leuk (buiten spelen en binnen knutselen of limonade drinken), maar je verjaardag vieren met personen boven de 12 jaar kan niet.

Als je de speeltuin wilt bezoeken met een groep groter dan 15 kinderen of je wilt voor een schoolreisje of kinderfeestje de speeltuin bezoeken en het creahuis huren, dan is het het verstandig om te reserveren. Hierbij moet worden opgemerkt dat bezoekende en hurende partijen geen exclusiviteit genieten in de speeltuin. Er kunnen ook altijd kinderen van leden en andere betalende kinderen aanwezig zijn. 

Binnenkant creahuis

Wat zijn de voorwaarden?

Voor de verhuur van de speeltuin en het creahuis gaan we een overeenkomst met elkaar aan. Aan de verhuur zijn ook voorwaarden verbonden. Leest u alstublieft de voorwaarden en de veel gestelde vragen goed door alvorens een afspraak te maken met de beheerder. 


Kosten voor het gebruik maken van het CreaHuis
Verhuur van het CreaHuis gaat per dagdeel (een tijdslot van 3,5 uur, van 10:00 – 13:30 of van 14:00 – 17:30 uur). Hiervoor vragen wij een vergoeding welke inclusief 3 personen ouder als 12 jaar en 15 kinderen is.

De vergoeding die wij vragen:
• Voor leden van de OranjeSpeeltuin € 35
• Niet leden (je kan voor € 25 lid worden) eenmalig € 75