De Vereniging – Lidmaatschap

Contributie en pasjes

De speeltuin is bedoeld voor kinderen tot en met de basisschool leeftijd ( 12 jaar ). De contributie bedraagt € 25,- per gezin per jaar (2020) . Hiermee heeft u het hele jaar gratis toegang tot de speeltuin op ‘gewone’ dagen en bij bijzondere activiteiten krijgt u meer dan 50% korting. Leden ontvangen een gezinspas, die u in de speeltuin moet tonen bij binnenkomst aan de toezichthouder. Bestaande leden ontvangen een factuur aan het begin van het kalenderjaar om de contributie over te maken. Ledenpassen worden dan bij de seizoensopening op de zaterdag voor pasen uitgereikt.

Heeft u uw pas niet ontvangen, meld u zich dan bij de toezichthouder. Zij zullen uw gegevens noteren en via de ledenadministratie nagaan wat er mis is gegaan.

Einde seizoencontributie; indien u na 1 augustus lid wordt betaald u voor het resterende jaar 15 euro.

Lid worden

Lid worden van de speeltuin is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt  zich direct aanmelden als lid bij uw bezoek aan de speeltuin. Na het tekenen van het inschrijfformulier in de speeltuin, en het pinnen van de contributie ( 25 euro) ontvangt u meteen  uw ledenpas van de toezichthouder. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier wordt u tot wederopzegging  lid van de Speeltuinvereniging “De Oranjetuin” .

Scholen, Organisaties en BSO’s

Voor scholen en andere organisaties geldt een aangepaste contributie van 150 euro per locatie. Als u als organisatie geïnteresseerd bent om lid te worden van de vereniging, meldt u zich dan aan bij ledenadministratie@oranjespeeltuin.nl

Opzeggen van het Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging wordt jaarlijks op 1 januari automatisch met een jaar verlengd. Het lidmaatschap kan vóór 31 december van het huidige jaar worden opgezegd, als u voor volgend jaar geen lid meer wilt zijn. U kunt online uw lidmaatschap opzeggen via dit formulier. Opzeggen kunt u tevens schriftelijk doen aan SV De Oranjetuin, t.a.v. de ledenadministratie, Amaliaplantsoen 24, 2991 BW Barendrecht