De Vereniging – Lidmaatschap

De speeltuin is bedoeld voor kinderen tot en met de basisschool leeftijd ( 12 jaar). Voor ouders, verzorgers, opa’s & oma’s staat de koffie klaar.

Contributie en pasjes

De contributie bedraagt € 25,- per gezin per jaar (2021) . Indien u na 1 augustus lid wordt betaald u voor het resterende jaar 15 euro.  Bestaande leden ontvangen een factuur per email* aan het begin van het seizoen om de contributie over te maken.

Met een ledenpas heeft u tijdens reguliere openingstijden onbeperkt (tijdens covid conform inschrijving speelblok) toegang tot de speeltuin, bij activiteiten en huur crea-huis krijgt u korting. De ledenpas dient u in de speeltuin bij binnenkomst te tonen aan de toezichthouder.

Ledenpassen worden (na ontvangst betaling) rondom de seizoensopening aan uw huisadres gestuurd*.

Heeft u uw pas niet ontvangen, meld u zich dan bij de toezichthouder of stuur een email naar de ledenadministratie. Zij zullen uw gegevens noteren en via de ledenadministratie nagaan wat er mis is gegaan.

* Heeft u geen email doorgegeven, of is uw postadres/mailadres gewijzigd, geeft dit dan door aan de ledenadministratie@oranjespeeltuin.nl.

Lid worden

Lid worden van de speeltuin is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt  zich direct aanmelden als lid bij uw bezoek aan de speeltuin. Na het tekenen van het inschrijfformulier in de speeltuin, en het pinnen van de contributie ( 25 euro) ontvangt u meteen  uw ledenpas van de toezichthouder. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier wordt u tot wederopzegging  lid van de Speeltuinvereniging “De Oranjetuin” .

Scholen, Organisaties en BSO’s

Voor scholen en andere organisaties geldt een aangepaste contributie van 150 euro per locatie. Als u als organisatie geïnteresseerd bent om lid te worden van de vereniging, meldt u zich dan aan bij ledenadministratie@oranjespeeltuin.nl

Opzeggen van het Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging wordt jaarlijks op 1 januari automatisch met een jaar verlengd. Het lidmaatschap kan vóór 31 december van het huidige jaar worden opgezegd, als u voor volgend jaar geen lid meer wilt zijn. U kunt online uw lidmaatschap opzeggen via dit formulier.

Opzeggen kunt u tevens schriftelijk doen aan SV De Oranjetuin, t.a.v. de ledenadministratie, Amaliaplantsoen 24, 2991 BW Barendrecht

FAQ

Vraag: ik heb geen factuur/ledenpas ontvangen voor komend seizoen, wat moet ik doen?
Antwoord: er zijn een aantal “problemen” bekend;
–  controleer uw spambox of de factuur daar staat
–  mogelijk hebben wij een foutief mailadres
–  u bent verhuisd, maar wij hebben de ledenpas naar het oude adres gestuurd
Oplossing: heeft u hem nog niet gevonden, neem dan contact op met de ledenadministratie@oranjespeeltuin.nl.

Vraag: kan ik als opa/oma ook lid worden voor mijn oppas-/kleinkinderen?
Antwoord: natuurlijk, wees welkom, u kunt zich inschrijven in de speeltuin.

Vraag: kan ik als vereniging ook onbeperkt spelen in de speeltuin?
Antwoord: in principe is dat wel de bedoeling van de speeltuin. Echter vragen wij u bij +15 kinderen vooraf af te stemmen met de coördinator.