Verhuur

Als je de speeltuin wilt bezoeken met een groep groter dan 15 kinderen of je wilt voor een schoolreisje of kinderfeestje de speeltuin bezoeken en het creahuis huren, dan is het het verstandig om te reserveren. Hierbij moet worden opgemerkt dat bezoekende en hurende partijen geen exclusiviteit genieten in de speeltuin. Er kunnen ook altijd kinderen van leden en andere betalende kinderen aanwezig zijn. Er is dan wel altijd een toezichthouder aanwezig.

Binnenkant creahuis

Wie kan de speeltuin huren?

Particulieren, Scholen, Kinderdagverblijven en BSO’s kunnen het creahuis huren. Bedrijven en instellingen kunnen één van de gebouwen huren voor vergaderingen, presentaties en instructies.

Wat zijn de voorwaarden?

Voor de verhuur van de speeltuin en het creahuis gaan we een overeenkomst met elkaar aan. Zie de voorbeeld huurovereenkomst.  Aan de verhuur zijn ook voorwaarden verbonden. Leest u alstublieft de voorwaarden en de veel gestelde vragen goed door alvorens een afspraak te maken met de beheerder. 

Wat zijn de kosten?

Bepaal naar aanleiding van onderstaande schema wat voor u de huurkosten zijn.

* Instellingen en Particulieren kunnen hun verhuurdatum vooraf reserveren via het formulier op de website www.oranjespeeltuin.nl, onder het tabblad VERHUUR. Reserveer tijdig, om teleurstellingen te voorkomen. U dient het formulier naar waarheid in te vullen.

** Bedrijven en Organisaties die een ruimte willen huren ten behoeve van besloten bijeenkomsten, workshops, presentaties of instructie doen er verstandig aan om een afspraak te maken met de Coördinator via verhuur@oranjespeeltuin.nl om de mogelijkheden van verhuur te bespreken.

Aanvullingen op bovenstaande schema

Dagdelen:

  • Een dagdeel is een periode van 3,5 uur, van 10:00 – 13:30 of van 14:00 – 17:30 uur. Als u een andere periode wilt huren kunt u dat in het formulier aanvraag verhuur.
  • De coördinator verhuur beslist namens het bestuur of de aangevraagde periode toegestaan is.
  • Op woensdagmiddagen is het creahuis voor kinderfeestjes na schooltijd direct beschikbaar. Hiervoor betaalt u een toeslag van €5,-

Buiten openingstijden

  • Bij verhuur buiten reguliere openingstijden wordt voor scholen en leden
    € 5,00 per uur in rekening gebracht.
  • Bij verhuur buiten reguliere openingstijden voor niet-leden wordt €10,- in rekening gebracht. 

 

Reserveren oranjespeeltuin en creahuis

Indien u besluit de speeltuin te huren, kunt u via dit formulier een afspraak maken met de coördinator verhuur van de speeltuin. Uw reservering wordt dan ingeroosterd en bevestigd door de coördinator verhuur.