Speelseizoen 2023 afgesloten met “oranje lichtjes optocht”

Op zaterdagavond a.s. (28 oktober) wordt de Oranjewijk op betoverende wijze verlicht tijdens het Oranje Lichtjesfeest, georganiseerd door de Oranjespeeltuin in Barendrecht. Een dag vol plezier staat voor de deur, met de mogelijkheid om je eigen lampion te maken in de speeltuin van 10:00 tot 16:00 uur. Sluit je aan en doe mee aan deze creatieve activiteit!

De speeltuin zal tijdelijk sluiten om 16:00 uur, maar heropent zijn deuren om 18:30 uur, klaar voor het avondavontuur. Om 18:45 uur begint de lichtjestocht, waarbij deelnemers met hun lampionnen door de Oranjewijk wandelen. Als je in de feeststemming bent, kom dan verkleed en breng je lampion mee voor extra magie.

Tijdens de optocht dragen ouders de verantwoordelijkheid voor hun kinderen, en bij ongunstig weer kan het evenement worden afgelast. Blijf op de hoogte via onze website van de speeltuin en socials voor eventuele updates. Ze hopen je zaterdag te zien en vergeet niet dat zaterdag ook de laatste dag is van het buitenspeelseizoen van de speeltuin.