Inschrijven – Leuk dat je komt spelen!

Als je er zeker van wil zijn dat je kan spelen in de speeltuin, schijf je dan in. Ook als je geen lid bent kun je komen spelen! In de speeltuin kan er een dagkaartje gekocht ( € 2 per kind) worden, liefst via pin of contactloos betalen.

Het is inmiddels ook mogelijk om zonder inschrijving naar de speeltuin te komen, echter vol = vol. Als het aantal inschrijvingen op het speelblok al maximaal is, kan er geen toegang worden verleend. Het is wel mogelijk om vooraf telefonisch contact op te nemen om te vragen of er nog een plek is. Het telefoonnummer van de speeltuin is 06 83 43 71 22.

Om het voor de toezichthouder inzichtelijk te maken of het maximale aantal bezoekers bereikt is, krijgen ouders een bordje met een nummer wat ze aan het einde van het speelblok weer kunnen inleveren. Dit bordje wordt na elk speelblok schoongemaakt en gedesinfecteerd.


De speeltuin is open met inachtneming van de huidige regels die zijn gesteld door het RIVM en advies van NUSO.

De belangrijkste basisregels voor de speelblokken:
– Volwassenen (ouder dan 18 jaar) houden in de speeltuin 1,5 meter afstand
– Per inschrijving 1 begeleider (ouder dan 18 jaar) of 2 begeleiders maar uit hetzelfde gezin.
– Per bankje/picknick tafel 1 begeleider (of 2 begeleiders uit hetzelfde gezin)

Let op: als deze regels niet worden nageleefd kan het zo zijn dat de speeltuin gesloten moet worden.


INSCHRIJVEN SPEELBLOK
Klik hieronder op een gewenste datum, speelblok en vul verdere gegevens in. Er volgt een een bevestiging van de inschrijving per e-mail. Graag de bevestiging (al dan niet via mobiel) meenemen. De toezichthouder kan hierom vragen!

Indienen

KINDERFEESTJES / GROEPEN
Het is mogelijk je kinderfeest te organiseren of om met een groep (kinderen) in de speeltuin te komen om te spelen. Klik hier om je in te schrijven: kinderfeestjes
Verhuur van het “crea-huisje” is helaas nog niet toegestaan.

Indien de RIVM , NUSO of lokale Veiligheidsadviseurs de regels /adviezen aanpassen, zullen wij dit zoveel mogelijk volgen. Ook als blijkt dat we de speeltuin (tijdelijk) moeten sluiten!