Openingstijden – Leuk dat je komt spelen!

Per 1 november 2020 zijn wij gesloten tot medio maart 2021.

Met in achtneming van de huidige regels die zijn gesteld door het RIVM en advies van NUSO zijn wij open.


De speeltuin is vanaf 18 juli open van maandag t/m zaterdag. Wij hanteren hierbij speelblokken om het aantal bezoekers te spreiden over de dag. Tussen een speelblok zit 15 minuten wissel, zodat er zo min mogelijk contact hoeft plaats te vinden tussen de verschillende gezinnen.

Per 31 augustus 2020 zijn onze openigstijden aangepast.

De speelblokken op woensdag en zaterdag:
• 10:00 – 11:45
• 12:00 – 13:45
• 14:00 – 15:45
• 16:00 – 17:45

De speelblokken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
• 14:00 – 15:45
• 16:00 – 17:45


Als je er zeker van wil zijn dat je kan spelen in de speeltuin, schijf je dan in. Ook als je geen lid bent kan je komen spelen! In de speeltuin kan er een dagkaartje afgerekend worden.

Het is inmiddels ook mogelijk om zonder inschrijving naar de speeltuin te komen, echter vol = vol. Als het aantal inschrijvingen op het speelblok al maximaal is, kan er geen toegang worden verleend. Het is wel mogelijk om vooraf telefonisch contact op te nemen om te vragen of er nog een plek is. Het telefoonnummer van de speeltuin is 06 83 43 71 22.

Om het voor de toezichthouder inzichtelijk te maken of het maximale aantal bezoekers bereikt is, krijgen ouders een bordje met een nummer wat ze aan het einde van het speelblok weer kunnen inleveren. Dit bordje wordt na elk speelblok schoongemaakt en gedesinfecteerd.


INSCHRIJVEN SPEELBLOK
Klik hieronder op een gewenste datum, speelblok en vul verdere gegevens in. Er volgt een een bevestiging van de inschrijving per e-mail. Graag de bevestiging (al dan niet via mobiel) meenemen. De toezichthouder kan hierom vragen!

Indienen

KINDERFEESTJES / GROEPEN
Het is mogelijkheid je kinderfeest te organiseren of om met een groep (kinderen) in de speeltuin te komen om te spelen. Klik hier om je in te schrijven: kinderfeestjes

Indien de RIVM , NUSO of lokale Veiligheidsadviseurs de regels /adviezen aanpassen, zullen wij dit zoveel mogelijk volgen.
Ook als blijkt dat we de speeltuin toch (tijdelijk) moeten sluiten!