Openingstijden – Leuk dat je komt spelen!

Met in achtneming van de huidige regels die zijn gesteld door het RIVM en advies van NUSO zijn wij beperkt open.


De speeltuin is in eerst open op de woensdag- donderdag-, en vrijdagmiddag en op zaterdag. Wij hanteren hierbij speelblokken van 1¾ uur om het aantal bezoekers te spreiden over de dag. Tussen een speelblok zit 15 minuten wissel, zodat er zo min mogelijk contact hoeft plaats te vinden tussen de verschillende gezinnen.

Per 1 juli 2020 ook weer mogelijk om een speelpas te nemen (2€ per kind/speelblok). Je hoeft dan geen lid meer te worden als je wilt komen spelen.

Voor uw en onze veiligheid houden we voorlopig vast aan een maximaal aantal van 80 bezoekers (17 volwassenen met ongeveer 50-60 kinderen onder de 12 jaar) per speelblok. Om dit te realiseren werken we met een inschrijving vooraf.

In de speeltuin zelf is het belangrijk dat we zorg dragen voor de anderhalve meter afstand. Volwassenen worden hierom gevraagd om op de verschillende bankjes (1 volwassene per bankje) plaats te nemen.

KINDERFEESTJES / GROEPEN
Het is weer mogelijkheid je kinderfeest je te organiseren of om met een groep (kinderen) in de speeltuin te komen om te spelen (geen verhuur CreaHuis). Klik hier om je in te schrijven: kinderfeestjes


Klik hieronder op een gewenste datum, speelblok en vul verdere gegevens in. Er volgt een een bevestiging van de inschrijving per e-mail. Graag de bevestiging (al dan niet via mobiel) meenemen. De toezichthouder kan hierom vragen!

Indienen

Indien de RIVM , NUSO of lokale Veiligheidsadviseurs de regels /adviezen aanpassen, zullen wij dit zoveel mogelijk volgen.
Ook als blijkt dat we de speeltuin toch (tijdelijk) moeten sluiten!