De speeltuin is vanaf 17 maart weer open!

Ook in 2021 hebben we nog te maken met de beperkingen door Corona. Maar als kleine (buurt)speeltuin hebben we in overleg met de gemeente besloten om weer open te gaan. Vanaf 17 maart gaan we weer open en net als vorig seizoen met inschrijving op de speelblokken.

Dit wil zeggen dat je van maandag t/m zaterdag kan komen spelen! De speeltuin is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 14:00 uur tot 17:45 uur. En op woensdag en zaterdag opent de speeltuin om 10:00 uur en sluit om 17:45. De openingstijd is opgedeeld in speelblokken.

Lid of geen lid, je kan je inschrijven en komen spelen! Het is ook mogelijk om zonder inschrijving naar de speeltuin te komen maar vol = vol. Als het speelblok al het maximale bezoekers heeft, is er geen toegang tot de speeltuin mogelijk!
Je kan ook telefonisch contact opnemen met de speeltuin om na te gaan of er nog plek is. Het telefoonnummer is 06 83 43 71 22.

Om het voor de toezichthouder inzichtelijk te maken of het maximale aantal bezoekers bereikt is, krijgen ouders een bordje met een nummer wat ze aan het einde van het speelblok weer kunnen inleveren.Wil je zeker zijn van een plek in de speeltuin, schrijf je dan in!

Geef een antwoord