Kom een nachtje slapen in de speeltuin!

We hebben leuk nieuws: kinderen uit groep 3 t/m 8 kunnen van vrijdag 27 op zaterdag 28 mei een nachtje slapen in De Oranjetuin.
De organisatie is mede in handen van studenten van de HALO, de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Een van deze studenten heeft een aantal jaar met veel plezier als toezichthouder in de speeltuin gewerkt en zelf vroeger genoten van het spelen in de speeltuin. Om de huidige leden iets leuks aan te bieden, wilde hij graag samen met studiegenoten dit tentenkamp organiseren.

Mochten er kinderen zijn die het nog te spannend vinden om aan het tentenkamp deel te nemen zonder aanwezigheid van een ouder, dan bestaat de mogelijkheid dat er een ouder aanwezig blijft. De ouder dient in dat geval wel actief aan het gehele programma deel te nemen.

We beginnen op vrijdag 27 mei om 16.00 uur. Dan kunnen de kinderen hun tent met hun ouders opzetten.Na het opzetten van de tenten zullen er buiten sport- en spelactiviteiten worden ondernomen. ’s Avonds staan er pannenkoeken en knakworstjes op het menu en zal de avond afgesloten worden rond het kampvuur. Moe maar voldaan kunnen de kinderen daarna in hun meegebrachte tentje gaan slapen. De volgende ochtend mogen ze nog even lekker spelen en genieten van een ontbijtje. Rond 8.00 uur kunnen alle ouders hun kinderen weer komen ophalen. Uiteraard zijn er gedurende de gehele duur van het tentenkamp toezichthouders aanwezig. 

De inschrijfkosten bedragen 3 euro voor leden (en 6 euro voor niet-leden). Aanmelden kan via dit formulier. Er kunnen maximaal dertig kinderen aan het kamp deelnemen. Mocht er te veel animo zijn zal worden uitgegaan van de volgorde van inschrijving. We kijken uit naar alle aanmeldingen en natuurlijk naar zo’n superleuk tentenkamp.

Met vriendelijke groeten mede namens de evenementencommissie en Matthijs en Luca van de HALO, Elle van Meurs (Bestuurslid de Oranjetuin)