Voortbestaan Oranjespeeltuin in gevaar

Onderstaand bericht heeft het bestuur van de Oranjespeeltuin onlangs helaas aan haar leden moeten sturen. Mocht u geen lid zijn en uw steentje bij willen dragen, hoe klein of groot dan ook, we komen graag met u in contact.

Beste leden,

Het voortbestaan van de Oranjespeeltuin is in gevaar, omdat er te weinig vrijwilligers zijn om de speeltuin te draaien.

De afgelopen jaren is het aantal vrijwilligers steeds verder afgenomen waardoor het werk door minder mensen moet worden gedaan. Dit is niet langer houdbaar. Verschillende pogingen om hier verandering in te brengen, hebben geen resultaat opgeleverd.

We hebben jullie hulp keihard nodig om de Oranjespeeltuin in de huidige vorm te behouden. We willen graag een speeltuin blijven met goede voorzieningen waar kinderen veilig kunnen spelen en waar leuke activiteiten plaatsvinden zoals eieren zoeken met Pasen en Halloween.

Wil je zelf iets doen voor de speeltuin of weet je iemand anders die hiervoor belangstelling heeft? Laat het ons weten! Als jouw tip een nieuwe vrijwilliger oplevert dan is je beloning een doos (oranje) tompoucen.

Als er dit speeltuinseizoen geen versterking gevonden wordt, zijn we als bestuur genoodzaakt om onze taken neer te leggen. Hopelijk is dit niet nodig en kunnen we de mooiste speelplek van Barendrecht, die sinds 1958 bestaat, behouden zodat alle kinderen hiervan kunnen blijven genieten.

Binnenkort zullen we een paginagrote advertentie in De Schakel plaatsen als laatste poging om nieuwe vrijwilligers te vinden.

We rekenen op jullie hulp!

Met vriendelijke groet,

Michiel van Kruijsbergen
Voorzitter

voorzitter@oranjespeeltuin.nl
06-53476733